A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto

Poble-sec creixent en tribu

pepi

 Sóc mare de dues filles que han nascut a casa, traballo de llevadora de part a casa a la Cooperativa Titània-Tascó, també estic de llevadora al ASSIR Esquerre de Barcelona, al CAP Les Hortes desde fa deu anys.

Porto la consulta de llevadora i els grups de pre i post part. Allà faig la preparació al naixement i els grups de criança i suport al alletament.

Les dones, les criatures i els homes van creant vincles en una etapa molt especial de les seves vides com és tenir una criatura. El model de cooperativa que porto integrat a la manera de treballar és una forma de ajuda, no de competició.

 

Les dones necessitem altres dones per poder criar a les nostres criatures, els grups de criança compartida evolucionan i s'organitzen per poder compaginar criança, vida familiar i laboral.

Els homes també forman part dels grups i s'involucran en la cura de les seves criatures. Estic molt orgullosa de com evolucionen i busquen sol.lucions a les seves necessitats del dia a dia.

 

 

El repte de ser mare a Poble-sec

Sense conciliació són necessaris els grups de criança compartida

Festa Major del Poble-sec 2016

Entrevista Glòria Vives

 Educados en la tribu

L’educació lliure i les Xarxes de criança

La criança compartida ocupa Montjuïc

Compte enrere per a un desallotjament inflamable